banner
Gündem

​AKSARAY’DA PTT PINAR ŞUBESİ AÇILDI

buradaki tek amaç hizmeti  vatandaşın ayağına götürmek aksaray”da ptt pınar mahallesi Şubesi”nin açılışı yapıldı.  açılışa katılan aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı; “pınar mahallemizde yeni açılan ptt şubemiz vatandaşlarımıza hayırlı..

​AKSARAY’DA PTT PINAR ŞUBESİ AÇILDI
banner

buradaki tek amaç hizmeti 
vatandaşın ayağına götürmek aksaray”da ptt pınar mahallesi Şubesi”nin açılışı yapıldı.  açılışa katılan aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı; “pınar mahallemizde yeni açılan ptt şubemiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun. vatandaşlarımız işlemleri için illaki merkeze gelip de işlerini halletmek durumundan kurtulacak ve bu tip uygulamalarla her mahallede hizmetin ayaklarına kadar gelmesiyle ciddi bir avantaj yakalayacaklar. bizim buradaki amacımız cumhurbaşkanımızın da dediği gibi vatandaşların ayağına kadar hizmet götürmek. bundan sonra ki çalışmalarımızda aksaray”da ptt şubelerini artırarak nerdeyse her mahalle arasında olmasını sağlamak. ptt şubemizin hayırlı olmasını dileyerek şimdiden burada çalışacak arkadaşlarımıza başarılar diyorum.”dedi. 
pınar mahallesinde hizmete giren yeni şube ile ilgili bilgi veren ptt başmüdürü ali İrfan gönül, “aksaray şehir merkezinde 7″nci şubemiz olan pınar şubemizi açtık. artık hizmetlerimiz daha da yangınlaşıyor. buraya açtığımız şube ile diğer ptt şubelerinde ki yükü azaltıp bu civarda oturan vatandaşlarımızın merkeze gitmek zorunda kalmaması. belediye başkanımıza bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.  artık vatandaş hizmet için bizim ayağımıza gelmiyor, biz hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz. yeni ve genç kadrolarla yenilenen türkiye ile bizde yenileniyoruz. bu şubemiz de posta hizmetleri, tebligat, telgraf, kayıtlı elektronik posta, e-imza, posta abone kutusu kiralama, pul ve e-pttavm işlemleri yapılacak. havale, tahsilat, sigortacılık işlemlerinin de yapılacağı şubede, ptt”nin yurt içi ve yurt dışı lojistik hizmetleri verilecek. bizim sloganımız şu şekilde "bizle görüşmeden yapacağınız işleme karar vermeyiniz."diye konuştu.
törene aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, askerlik Şubesi başkanı albay mehmet vurmaz, ptt başmüdürü ali İrfan gönül, ptt çalışanları ve vatandaşlar katıldı. ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası