banner
Gündem

Aksaray’da sosyal donatı alanları artıyor

fatih mahallesinde yapımına başlanılan millet bahçesinde çalışmalar sürüyor. her yaş grubundan vatandaşa hitap edecek şekilde projelendirilen sosyal donatı alanının 11 bin metrekaresi yeşil olan olarak belirlendi.  fatih millet bahçesinin ve..

Aksaray’da sosyal donatı alanları artıyor
banner

fatih mahallesinde yapımına başlanılan millet bahçesinde çalışmalar sürüyor. her yaş grubundan vatandaşa hitap edecek şekilde projelendirilen sosyal donatı alanının 11 bin metrekaresi yeşil olan olarak belirlendi. 
fatih millet bahçesinin ve kalanlar millet bahçesinin geleceğe nefes olacağını vurgulayan belediye başkanı dr. evren dinçer “Şehrimizde vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte huzurla zaman geçirebilmeleri adına birçok çalışma gerçekleştirdik. sosyal donatı alanlarının genişletilmesi adına yaptığımız çalışmalardan biride fatih millet bahçesidir. çalışmalarını aralıksız sürdürdüğümüz millet bahçemizde sona yaklaştık. kalanlar millet bahçesi gibi fatih millet bahçesi de vatandaşlarımızın severek kullanacağı bir mekan haline gelecek” dedi.
millet bahçesinde gençlerin ve yetişkinlerin sportif etkinlikler yapılabilmesi için basketbol sahası, futbol sahası, egzersiz ve yürüyüş alanı bulunuyor.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası