banner
Gündem

Aksaray’dan ihracat rekoru

 türkiye İhracatçılar meclisi rakamlarına göre aksaraylı firmalar 2021 mart ayında gerçekleştirdiği yaklaşık 12.5 milyon dolarlık ihracatla, bir önceki aya göre ihracatını yüzde 57, geçen sene mart ayına göre ise yüzde..

Aksaray’dan ihracat rekoru
banner

 türkiye İhracatçılar meclisi rakamlarına göre aksaraylı firmalar 2021 mart ayında gerçekleştirdiği yaklaşık 12.5 milyon dolarlık ihracatla, bir önceki aya göre ihracatını yüzde 57, geçen sene mart ayına göre ise yüzde 35 artış gösterdi.  atso başkanı cüneyt göktaş “otomotiv, otomotiv yan sanayi, çelik silo, tekstil, plastik, tarım ve gıda ürünleri başta olmak üzere gerçekleştirdiği hizmet ihracatı ile aksaraylı işletmeler, gelecek dönemde yapacakları yatırım ve ar-ge çalışmalarıyla ihracatları rakamlarını artıracaktır” dedi. (haber bülteni) türkiye İhracatçılar meclisi rakamlarına göre aksaraylı firmalar 2021 mart ayında gerçekleştirdiği yaklaşık 12.5 milyon dolarlık ihracatla, bir önceki aya göre ihracatını yüzde 57, geçen sene mart ayına göre ise yüzde 35 artış gösterdi.  atso başkanı cüneyt göktaş “otomotiv, otomotiv yan sanayi, çelik silo, tekstil, plastik, tarım ve gıda ürünleri başta olmak üzere gerçekleştirdiği hizmet ihracatı ile aksaraylı işletmeler, gelecek dönemde yapacakları yatırım ve ar-ge çalışmalarıyla ihracatları rakamlarını artıracaktır” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası