banner
Gündem

AKSARAY’DAN İLK HAC KAFİLESİ UĞURLANDI

hac adayları dua ve salavatlarla kutsal topraklara yolcu edildiler  aksaray”dan bu yıl kutsal topraklara gidecek ilk hacı kafilesi, aksaray somuncu baba külliyesi”nden düzenlenen törenle uğurlandı. aksaray”da faaliyet gösteren nura doğru..

AKSARAY’DAN İLK HAC KAFİLESİ UĞURLANDI
banner

hac adayları dua ve salavatlarla
kutsal topraklara yolcu edildiler 
aksaray”dan bu yıl kutsal topraklara gidecek ilk hacı kafilesi, aksaray somuncu baba külliyesi”nden düzenlenen törenle uğurlandı.
aksaray”da faaliyet gösteren nura doğru turizm hac ve umre orfanizasyon şirketi aracılığı ile yola çıkacak hac adayları için düzenlenen program, kur”an-ı kerim tilavetiyle başladı.
kafile başkanı derviş demirci, yaptığı konuşmada; hac yolculuğunun, insan hayatındaki önemli yolculuklardan olduğunu söyledi.
orda edilen duaların makbul olduğunu da aktaran demirci, "peygamber efendimiz; ‘haccedenler ve umre yapanlar allah”ın misafirleridir. kendisine dua ederlerse, dualarını kabul eder, bağışlanma dilerlerse onları bağışlar” buyurmaktadır. orda edilen dualar makbuldür. kendimiz için, yakınlarımız için, eş, dost ve akrabalarımız için, ülkemiz ve milletimiz için, İslam alemi için dua edelim inşallah.”diye konuştu.  
daha sonra yolculuk için dua edildi ve salavatlar getirildi.
aileler kutsal topraklara uğurladığı yakınları ile vedalaşırken duygusal anlar yaşandı. foto-haber: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası