banner
Gündem

Aksaray’ı ciddi rakipler bekliyor

2018 – 2019 voleybol sezonu 1. lig bayanlar final etabı karşılaşmaları, 14 nisan 2019 pazar günü eskişehir Şehit anıl gül spor salonu”nda oynanan üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile tamamlandı. ..

Aksaray’ı ciddi  rakipler bekliyor
banner

2018 – 2019 voleybol sezonu 1. lig bayanlar final etabı karşılaşmaları, 14 nisan 2019 pazar günü eskişehir Şehit anıl gül spor salonu”nda oynanan üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile tamamlandı. 
2018 – 2019 voleybol sezonu 1. lig bayanlar final etabı karşılaşmaları, 14 nisan 2019 pazar günü eskişehir Şehit anıl gül spor salonu”nda oynanan üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile tamamlandı. ptt ve altınbaş Üniversitesi yeşilyurt takımları sultanlar ligine terfi etti.
final etabının tamamlanması ile şehrimizin temsilcisi kuzeyboru”nun 1.lig deki rakipleri de belli olmuş oldu. buna göre 2019-2020 sezonunda tvf 1. lig b gurubunda mücadele edecek kuzeyin sultanları önemli rakipler ile karşı karşıya gelecek. Özellikle ankara takımlarının çokluğu aksaray”ın bürokrasideki tanıtımı içinde önemli olduğunu belirtilen kulüp yetkilileri, bu sezon hedefini belirlemek ve transfer politikalarını oluşturmak üzere yönetim kurulu ve transfer komitesi anlamında ciddi çalışmalar yapmakta olduğunu sözlerine ekledi.
rakiplerimiz çok güçlü kurum ve belediye takımlarından oluşması özellikle bu yıl vestel venüs sultanlar liginden düşen halkbank ve yıllardır sultanlar liginin gediklisi İlbank takımlarının sultanlar ligi hesapları bu yıl çok çekilmeli ve keyifli bir mücadele olacağının göstergesidir.

rakİplerİmİz
anadolu Üniversitesi (eskişehir)
bolu belediyesi (bolu)
halkbank (ankara)
İba kimya ted koleji (ankara)
İlbank (ankara)
kahramankazan belediyesi (ankara)
keçiören belediyesi (ankara)
kuzeyboru (aksaray)
mardin büyükşehir belediyesi (mardin)
merinos (gaziantep)
pursaklar voleybol İhtisas (ankara)
samsun büyükşehir belediyesi (samsun)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası