banner
Gündem

‘Aksaray’ı marka şehir yapacağız’

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan tacin, taşpazar ve hacılar harmanı mahallesi ile ortak açık hava toplantısında, gönüllere hitap etti. alkan; ‘yÖnetmeye aday olduĞumuz Şehrİ taniyoruz” tacin mahallesinde gerçekleşen..

‘Aksaray’ı marka şehir yapacağız’
banner

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan tacin, taşpazar ve hacılar harmanı mahallesi ile ortak açık hava toplantısında, gönüllere hitap etti. alkan; ‘yÖnetmeye aday olduĞumuz Şehrİ taniyoruz”

tacin mahallesinde gerçekleşen programa, mhp aksaray İl başkanı mustafa çölkesen, mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı, mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan, mhp kadın kolları başkanı neriman fidan ve vatandaşlar katıldı.
açık hava toplantısının açılış konuşmasını mhp aksaray İl başkanı mustafa çölkesen yaptı.
çölkesen konuşmasında; “aksaray”da yaptığımız çalışmalar sonucunda görüyoruz ki; aksaray halkı değişime hazır. allah”ın izniyle bu değişimin 31 mart akşamı sefer alkan ile mhp”den yana olacağını görüyoruz. kalan süreler içerisinde ilk günkü gibi çalışarak seçim akşamını sabırsızlıkla bekleyeceğiz. 31 mart akşamı meydanda buluşmak üzere.” dedi.
mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı ise; “görüyorum ki; tacin, taşpazar, hacılar harmanı”nda gönüller hazır. allah”ın izniyle 31 mart akşamı aksaray ehline emanet. 10 yıl önce bu alana aksaray belediye başkan adayı olarak geldiğimde bu kalabalığın yarısı var iken, bugün bakıyorum da sizlerin sahip çıktığı gibi aksaray sefer alkan”a sahip çıkarak tam destek veriyor. allah”ın izniyle 31 mart akşamında 5 yıl boyunca sizlere hizmet etmek için sefer alkan 114 gündür sahada çalışmalarını anlatarak ‘gönüller hazır” sloganı ile gönüllere girdi. ” dedi.
mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan; “biz mhp olarak seçimlerin sandıkta değil, gönüllere girerek gönüllerde kazanacağını düşünüyoruz. bizler sizlerin gönüllerine talibiz. bir şehir plancısı olarak 20 yıldır aksaray”da harita kadastro mühendisliği yapmaktayım. belediye meclis üyeliği yaptım. bir belediye başkanını halkının siyasetini, halkının ekonomisini bilmesi gerekli. ve daha da önemlisi halkını tanıması lazım. aksaray”ımızı bilmeyen, aksaray”ımızı tanımayan bir kişi belediye başkanlığı yapamaz. aksaray artık tesadüflere bırakılamaz. aksaray sevdası olmayan aksaray”ı yönetemez. hayatında bir kere olsun aksaraylı bir kardeşimizin cenazesine katılmamış, aksaray”da bir kardeşimizin düğününe katılmayanlar aksaray”da belediye başkanlığı yapamaz. belediye başkanı o şehrin acısını paylaşacak, mutluluğunu paylaşmalı.” ifadesine yer verdi.
“hastane bİnasinin alaninda yer alan pİs kokulari gİdereceĞİz”
alkan; “aksaray belediyesi”nin hizmetlerinin hızlı, kaliteli ve ucuz olmasıyla birlikte tek sevdamız aksaray”ı marka şehir yapacağız. allah nasip ederse seçimlerden sonra aksaray”ı marka şehir yapmaya burada sizlerin huzurunda söz veriyorum. aksaray”ımızın en büyük sorunu, bir yanında aksaray”ın çöplerinin toplandığı katı atık deposu, diğer yanında ise aksaray”ın bütün kanalizasyonun biriktiği fosseptiklerinin bulunduğu çukurun arasında kalan hastane binası var. hiç hastane yapılacak yer bulamadınız da buraya mı yaptınız? hastanenin buraya yapılmasını uygun görenlere sandıkta gereken cevabı vereceğinizi biliyorum. İlk yapacağımız; 30 milyon bedel ile hastanenin yanında bulunan çöplerin biriktiği katı atık deposunu taşıyacağız. İkincisi ise bedeli 70 milyon lira olan sıvı ayrıştırma deposunu taşıyacağız. 100 milyon lira harcayarak hastanemizi sizlerin daha rahat hizmet alacağı bir alana dönüştüreceğiz.” şeklinde konuştu.
“halkimizin gÜvenlİĞİ Ön planda”
alkan; “parklarımızda ışıklandırma ve mobese kameralarının olmaması birçok tehlikeyi de beraberinde getiriyor. allah”ın izniyle aksaray belediye başkanı olmam dâhilinde bütün parklarımızın ışıklandırma sistemleri ve mobese kameraları ile güvenliği ön plana çıkararak, aksaray belediyesi zabıta ekipleri de bu parklarımızda devriye atacak. bizler için halkımızın güvenliği ön plandadır.” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası