banner
Eğitim

‘Aksaray’ın değerlerini bilimsel bir disiplin içinde çalışıyoruz’

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, aksaray ve aksaray”ın değerleri üzerine çeşitli türden çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaların akademik bir disiplin içerisinde üretildiğini söyledi. Şahin, akademisyenleri sabah kahvaltısında..

‘Aksaray’ın değerlerini bilimsel bir disiplin içinde çalışıyoruz’
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, aksaray ve aksaray”ın değerleri üzerine çeşitli türden çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaların akademik bir disiplin içerisinde üretildiğini söyledi.

Şahin, akademisyenleri sabah kahvaltısında ağırladı. Üniversitelerin eğitim-öğretim faaliyetleri dışında, bulundukları şehirle alakalı çalışmalar da üreten kurumlar olduğuna dikkat çeken Şahin, asÜ”de bu manada farklı faaliyetler yapıldığını anımsattı. aksaray sempozyumu, e-aksaray ansiklopedisi, vefa projesi kapsamında hazırlanan belgesel çalışmaları, aksaray”ın anlatıldığı dersler, kültürel geziler… bu çalışmaların her birinin kendi içinde farklı bir anlam zeminine oturduğunu kaydeden prof. Şahin, “biz, aksaray”ı çok seviyoruz ve bilimsel bir disiplin içinde şehrin değerlerini çalışıyoruz. bu çalışmalara akademisyenlerimiz de önemli katkılar sunuyor. İvmeyi arttırarak şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
kahvaltı, üretilen çalışmalara ilişkin fikir alışverişi ve katkıların görüşülmesi şeklinde sürdü. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası