banner
Ekonomi

Aksaray’ın dünyaya açılan kapısı; Kuzeyboru

afrİka”da petrol rafİnesİ ÜrÜn depolama tesİsİnİ kuzeyboru yapacak aksaray”da organize sanayide faaliyet gösteren kuzeyboru yurt içi ve yurt dışı projeleri ile 2019 yılının en çok tercih edilen markası olmaya devam..

Aksaray’ın dünyaya açılan kapısı; Kuzeyboru
banner

afrİka”da petrol rafİnesİ ÜrÜn depolama tesİsİnİ kuzeyboru yapacak aksaray”da organize sanayide faaliyet gösteren kuzeyboru yurt içi ve yurt dışı projeleri ile 2019 yılının en çok tercih edilen markası olmaya devam ediyor. 
bu yıl birçok yeni proje yanında preositjli projelere imza atan firma afrika”nın akaryakıt ve enerji alanında lider firması cast co oil yatırımlarını genişletmek için yaptığı ve bölgenin en büyük ürün depolama tesisi için kuzeyboru”yu tercih etti.
finans, elmas madenciliği, otelcilik, İnşaat / müteahhit alanlarında da yer edinen cast co yaklaşık değeri 250.000.000 usd olan bu büyük proje ile ilgili görüşlerini bildiren firma yetkilileri; “proje gana”nın başkent banjul”a bağlı, mandinari bölgesinde 320.000m2″lik alanda yapılacak. günlük 10000m3 ham petrol işleme kapasitesine sahip ham petrol rafinerisi ve Ürün depolama-dolum tesisi olarak 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanmıyoruz. tesise 4 km mesafedeki limandan, kuzeyboru ile oluşturulacak boru hatlarında tesis ihtiyacı petrol ürünlerinin transferi sağlanacak. bu büyük projenin başından itibaren her noktada desteğini esirgemeyen kuzeyboru yetkililerine teşekkür ederiz.” dedi.
kuzeyboru olarak bu prestijli projede yer almanın mutluluğunu yaşarken ülkemizi gururla temsil ettiğimizi belirtmek isteriz.(haber merkezi )

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası