banner
Spor

​Aksaraylı gençleri tenisi sevdirdik

aksaray”da 6 yıldır tenis sporunun tanınması ve yaygınlaşması için çaba sarf eden gençlik hizmetleri ve spor İl müdürlüğü tenis antrenörü mine çiftçi, 6 yıllık süreçte aksaray”ın tenis branşını sevdiğini ve..

​Aksaraylı gençleri tenisi sevdirdik
banner

aksaray”da 6 yıldır tenis sporunun tanınması ve yaygınlaşması için çaba sarf eden gençlik hizmetleri ve spor İl müdürlüğü tenis antrenörü mine çiftçi, 6 yıllık süreçte aksaray”ın tenis branşını sevdiğini ve gösterilen başarılı performanslar neticesinde de türkiye”nin teniste aksaray”ı kabul ederek sevdiğini kaydetti. 
aksaray”da 6 yıldır tenis sporunun tanınması ve yaygınlaşması için çaba sarf eden gençlik hizmetleri ve spor İl müdürlüğü tenis antrenörü mine çiftçi, 6 yıllık süreçte aksaray”ın tenis branşını sevdiğini ve gösterilen başarılı performanslar neticesinde de türkiye”nin teniste aksaray”ı kabul ederek sevdiğini kaydetti. tenis antrenmanları ve teniste gelinen son nokta ile ilgili açıklamalarda bulunan tenis antrenörü mine çiftçi; turnuvasına hazırlanıyoruz. haftanın 6 günü günlük 2″şer saat süreyle antrenman yapıyoruz. 7 yaş ila 16 yaşa kadar tenis branşında alımlarımız var. çok yetenekli ve başarılı sporcularımız var.Şuanda aksaray”da teniste türkiye genelinde isim yaptı. gittiğimiz her yerde sporcularımız ve bizler tanınıyoruz. bu güne kadar da katıldığımız hiçbir turnuvadan madalyasız dönmedik. bu kapsamda da aksaray”ın teniste oldukça önemli bir yeri var. İnşallah daha da iyi olacak. 6 yıldır genlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü bünyesinde tırnaklarımızla kazıya kazıya bu noktaya geldik. tenisi önce aksaray”a tanıttık ve sevdirdik. Şimdi de türkiye aksaray”ı tenis sporu ile tanıtıyoruz.”diye konuştu.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası