banner
Gündem

​ Aksaraylı turşucu işlerden memnun

aksaray”da üniversiteyi bitirdikten sonra ticarete 2 yıl önce ticarete atılan alper İvecan, memleketi aksaray”da turşu imalatı işini büyüterek sürdürüyor. aksaray”da üniversiteyi bitirdikten sonra ticarete 2 yıl önce ticarete atılan alper..

​ Aksaraylı turşucu işlerden memnun
banner

aksaray”da üniversiteyi bitirdikten sonra ticarete 2 yıl önce ticarete atılan alper İvecan, memleketi aksaray”da turşu imalatı işini büyüterek sürdürüyor.
aksaray”da üniversiteyi bitirdikten sonra ticarete 2 yıl önce ticarete atılan alper İvecan, memleketi aksaray”da turşu imalatı işini büyüterek sürdürüyor. aksaray”da turşuya olan ilgilinin de iyi olduğunu ifade eden İvecan,sektöre  iyi bir başlangıç yaparak  ,ilk  yıl biber ve kornişin turşu ile sektöre girdik şimdi ise yakan biber,karışık turşu ,biberiye gibi çeşitleri de üreterek çeşit sayımızı artırdık. .satışlarımız çeşitlerimizin artması ile daha da arıttı. her geçen yıl müşterilerimizin talepleri artığı için bizde onlara karşılık vermek için çeşitlerimizi artırıyoruz. karışık turşumuzun içinde 8 çeşit ürün var çağla,kelek ,acur,biber,domates,lahana gibi ürünler var içinde .bu ürünleri ,niğde ,nevşehir kayseri gibi illere de aksaray hasandağı markalı turşuları da göndermeye başladık.
kış mevsiminin vazgeçilmesi turşuya ilgi güzel
Özellikle kış aylarında tüketimi artan turşunun her türlüsünü yaptığını aktaran İvecan, şöyle konuştu: "sebzeleri tarlalardan birebir alıyorum. tamamen doğal ve hormonsuz olmalarına önem veriyorum. Şuanda özellikle lokantalar başta olmak üzere ev hanımlarından bir talep var. turşu sağlık açısından da bir çok faydası var. turşu havaların soğumasıyla birlikte baş gösteren grip, nezle ve soğuk algınlığı rahatsızlıkları iyi geldiği gibi iştah açma, hazmı kolaylaştırma ve kansızlığı önleme gibi özellikleri ile de dikkat çekiyor. turşu şifa kaynağıdır. Özellikle turşu suyunun içilmesi vücuda çok iyi gelir."dedi.foto-haber :ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası