banner
Gündem

Aksaraylılar şansı kovalıyor

milli piyango”nun yılbaşı Özel çekilişi”nde biletler tezgâhlarda yerini alırken, aksaraylı vatandaşlar ilk günden itibaren biletlere yoğun ilgi göstermeye başladı. milli piyango İdaresi”nin en çok ilgi gören çekilişi 31 aralık 2019″da..

Aksaraylılar şansı kovalıyor
banner

milli piyango”nun yılbaşı Özel çekilişi”nde biletler tezgâhlarda yerini alırken, aksaraylı vatandaşlar ilk günden itibaren biletlere yoğun ilgi göstermeye başladı.
milli piyango İdaresi”nin en çok ilgi gören çekilişi 31 aralık 2019″da yapılacak yılbaşı özel çekilişi için büyük ikramiye 80 milyon tl olarak belirlendi. bayilerde, tezgâhlarda yerini alan biletlerin fiyatları da belli oldu. geçen yıl 70 tl”ye satılan tam bilet bu yıl 80 tl”ye, 35 tl”ye satılan yarım bilet bu yıl 40 tl”ye, 17,5 tl”ye satılan çeyrek bilet ise 20 tl”ye satılıyor.
büyük ikramiyelerin aksaray”dan çıkma hayalinin vatandaşları umutlandırdığını kaydeden aksaray milli piyango bayi yetkilisi Şinasi terzioğlu, "heyecan bu yıl da devam ediyor. İlk günler olmasına rağmen güzel geri dönüşler aldık. İkramiyenin büyük olması insanları cezbediyor. kalmayacağını düşünerek hemen almak istiyorlar. İnsanlar bekliyormuş özel çekilişi. güvenilir bayilerden bilet almalarını tavsiye ediyorum. bayinin ruhsatını, kimliğini kontrol etsin vatandaşımız” dedi.
Özel numara İsteyenler İçİn
Önceden hazirlik yapiyoruz
seri, çapraz ya da karışık satın almanın şansı artırdığına ilişkin bir tespitleri olmadığını, topların küreye atılarak oradan tek tek düşürülüp şanslı biletin seçildiğini belirten terzioğlu , "Özel numara isteyenler için önceden hazırlık yapıyoruz. sabit müşterilerimiz var. belirledikleri rakamdan istekte bulunuyorlar. kızının doğum tarihini isteyen bile var. bunun yanında aksaray”ın tek sabit milli piyango satan bayisiyiz. yılbaşı öncesi birçok şehirden bilet satmak için aksaray”a gelen seyyar bayiler var. yılbaşı öncesi bileti satıp ortadan kayboluyorlar. daha sonra onların sattığı biletler de bize geliyor. geçen yıl seyyar bayilerden 10 tane sahte bilet bize geldi. bilet alacak vatandaşlarımız bu konuda dikkatli olsunlar” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası