banner
Gündem

Aktaş ve Yaşar ailelerinin mutlu günü

evlİlİk cÜzdanini genç çİftte teslİm eden baŞkan dİnçer, çİfte ÖmÜr boyu mutluluklar dİledİ  emine-İbrahim aktaş”ın kızları fatma ile samiye-bilal yaşar”ın oğulları erdoğan düğün töreni ile dünya evine girdi. aksaray”ın tanınmış..

Aktaş ve Yaşar  ailelerinin  mutlu günü
banner

evlİlİk cÜzdanini genç çİftte teslİm eden baŞkan dİnçer, çİfte ÖmÜr boyu mutluluklar dİledİ 

emine-İbrahim aktaş”ın kızları fatma ile samiye-bilal yaşar”ın oğulları erdoğan düğün töreni ile dünya evine girdi.
aksaray”ın tanınmış esnaflarından olan ve önceki dönem aksaray belediyesi meclis Üyesi olarak görev yapan İbrahim aktaş”ın kızı fatma, hayatını aksaray Üniversitesi (asÜ) eğitim ve araştırma hastanesi dr. Öğretim Üyesi erdoğan yaşar ile hayatını birleştirdi.
kültürpark gala düğün salonu”nda gerçekleştirilen düğün merasiminde genç çiftlerin nikahını aksaray belediye başkanı evren dinçer kıydı. çiftlerin nikah şahitliklerini ise kültürpark yönetim kurulu başkanı erdal kara, asÜ tıp fakültesi dekanı prof. dr. prof. dr. namık Özkan, İş-kur müdürü mahmut akkuş ve ayşe zengin yaptı.
aksaray egemen gazetesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluk diliyor, aktaş ve yaşar ailelerini tebrik ediyoruz. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası