banner
Gündem

Aktürk; ‘1 Mayıs işçi bayramı kutlu olsun’

ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk, 1 mayıs emek ve dayanışma günü nedeniyle  mesaj yayınladı.  ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk, 1 mayıs emek ve dayanışma günü nedeniyle ..

Aktürk; ‘1 Mayıs işçi  bayramı kutlu olsun’
banner

ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk, 1 mayıs emek ve dayanışma günü nedeniyle  mesaj yayınladı.  ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk, 1 mayıs emek ve dayanışma günü nedeniyle  mesaj yayınladı. aktürk mesajında;”İşçi ve emekçi kardeşlerimizin, tüm dünyada birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan “1 mayıs emek ve dayanışma gününü” tebrik ediyorum. emeği, alın terini ve helal kazancı kutsal sayan, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir kültür ve medeniyetin mensupları olarak, tüm çalışanların emeklerinin tam karşılığını almalarını önceliklerimiz arasındadır. biz ak parti hükümeti olarak sendikalarla, sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde, çalışanların sorunlarının çözümü, onların çok daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için çaba harcamaktayız. son 15 yılda gerçekleştirdiğimiz düzenlemelerle çalışma hayatına dair birçok beklentiyi karşılayabilen türkiye; sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizin de katkılarıyla çalışma hayatımızdaki ve endüstriyel ilişkilerimizdeki sorunların asgariye indirilmesi için ihtiyaç duyulan adımları atmaya devam etmektedir. bu anlayışla, ben tekrardan tüm işçi, memur ve emekçi kardeşlerimizin 1 mayıs emek ve dayanışma günü”nü kutluyorum.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası