banner
Gündem

Alt yapı sorunu çözüme kavuşuyor

Şehir genelinde başlatılan alt yapı çalışmalarına aksaray belediyesi ekipleri bediüzzaman caddesinde devam ediyor Şehrin en eski yerleşim yerlerinden olan bediüzzaman caddesinde yaşanan alt yapı ve asfalt sorunu belediye başkanı dr…

Alt yapı sorunu çözüme kavuşuyor
banner

Şehir genelinde başlatılan alt yapı çalışmalarına aksaray belediyesi ekipleri bediüzzaman caddesinde devam ediyor
Şehrin en eski yerleşim yerlerinden olan bediüzzaman caddesinde yaşanan alt yapı ve asfalt sorunu belediye başkanı dr. evren dinçer”in başlattığı alt yapı ve asfalt seferberliği ile çözüme kavuşuyor.
bediüzzaman caddesinde kullanım ömrünü tamamlamış insan sağlığına zararlı hale gelmiş olan içme suyu hatları sık sık arızalanarak su kesintilerine sebebiyet veriyordu. vatandaşlara kaliteli sağlıklı içme suyu hizmeti vermek amacı ile caddedeki borular yenilendi. 5 bin 572 metre uzunluğundaki asbest boruların yerine yeni nesil polietilen boru yerleştirildi.

‘alt yapi Şehrİn 50 yillik geleceĞİdİr”

caddenin yağmur yağışlarından olumsuz yönde etkilenmemesi su birikintilerinin oluşarak ulaşımı zorlaştırmaması için ise 2 bin 969 metre uzunluğunda yağmur suyu şebeke hattı ve 100 adet yağmur suyu ızgarası monte edildi. tüm alt yapı çalışmalarının tamamlandığı caddede sıcak asfalt serim aşamasına geçildi.  bediüzzaman caddesinde yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan belediye başkanı dr. evren dinçer, yaptığı açıklamada şehrin gelecek 50 yılında kullanılacak olan alt yapı konusunun önemini meşakkatli bir konu olduğunu ifade etti. başkan dinçer, bediüzzaman caddesinin alt yapı ve asfalt konularının kalıcı olarak çözüme kavuşması için hummalı bir çalışma yürütüldüğünün altını çizdi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası