banner
Gündem

​Altınsoy; ‘Her alanda olduğu gibi kadınlarımız için de ilklere imza attık’

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy; “ak parti siyasetiyle saymış olduğum alanlarda kadınlarımızın başarıları ve sayıları kat kat artmış, kendilerine daha da önemli görevler verilmiştir.  ak parti İl başkanı hüseyin..

​Altınsoy; ‘Her alanda olduğu gibi kadınlarımız için de ilklere imza attık’
banner

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy; “ak parti siyasetiyle saymış olduğum alanlarda kadınlarımızın başarıları ve sayıları kat kat artmış, kendilerine daha da önemli görevler verilmiştir.  ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy; “ak parti siyasetiyle saymış olduğum alanlarda kadınlarımızın başarıları ve sayıları kat kat artmış, kendilerine daha da önemli görevler verilmiştir. ak parti”nin iktidara geldiği günden itibaren her alanda olduğu gibi kadınlara yönelik de pek çok ilke imza atıldığı önemli bir gerçektir. Ülkemizin kurtuluş mücadelesinde ve cumhuriyetimizin kuruluşunda anadolu kadınının oynadığı rol hafızalarımızdan silinmemektedir.”

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası