banner
Siyaset

Altınsoy, “Koltuk kavgaları şimdiden başladı”

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, muhalefet partilerinin güçlendirilmiş parlamenter sistemini gündemlerinden hiç düşürmediklerini söyledi. altınsoy, “ne yazık ki ülke adına bir projeleri, kaygıları olmayanların tek dertleri makam ve..

Altınsoy, “Koltuk kavgaları şimdiden başladı”
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, muhalefet partilerinin güçlendirilmiş parlamenter sistemini gündemlerinden hiç düşürmediklerini söyledi. altınsoy, “ne yazık ki ülke adına bir projeleri, kaygıları olmayanların tek dertleri makam ve mevki. aziz milletimiz her şeyin farkında ve gereken cevabı verecektir” dedi.
güçlendirilmiş parlamenter sistem olgusunun, türkiye”yi yeniden o eski karanlık günlerine götürme amacından başka bir anlam taşımadığını aktaran altınsoy, “sistem tartışması türkiye”de artık geride kalmasına rağmen muhalefet partileri bu tartışmalarla kendilerine bir alan açmaya çalıştıklarının farkındayız. bu ülke parlamenter demokrasiyi çok iyi biliyor, şimdi ise cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini yaşıyor. muhalefet partileri bilmeyerek de olsa aslında doğruyu itiraf ediyorlar. demek ki parlamenter demokrasi sıkıntılıydı ki biz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini getirdik. onların güçlendirilmiş parlamenter demokrasi itirafları aslında eski sistemin sıkıntılı olduğunun, bir revizyona ihtiyacının bulunduğunun açık bir itirafıdır. güçlendirilmiş parlamenter sistem adı altında koltuk kavgaları da şimdiden başladı. birisi “ben başbakan olacağım” diyor, diğeri “ben cumhurbaşkanı” olacağım diyor. ortaklarınızda sizin istediğiniz makamları isterse ne yapacaksınız. ne yazık ki ülkemiz adına bir projeleri, kaygıları yok, tek dert makam ve mevki. milletimizin siyasi çalkantılarla geçirecek boş bir vakti yoktur. aziz milletimiz her şeyin farkında ve gereken cevabı verecektir” diye konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası