banner
Siyaset

Altınsoy, ‘Suni ekonomik rakamları aşacağız’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, yaklaşık 7 aydır sahada kentin tüm köy, belde, ilçe ve merkezinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti. kendilerine iletilen sorun ve taleplerin yüzde 80″nini..

Altınsoy, ‘Suni ekonomik rakamları aşacağız’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, yaklaşık 7 aydır sahada kentin tüm köy, belde, ilçe ve merkezinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti. kendilerine iletilen sorun ve taleplerin yüzde 80″nini çözüme kavuşturduklarını bildiren İl başkanı altınsoy, pandemi nedeni ile programlarını ertelediklerini fakat normalleşme süreci ile birlikte sahada olduklarını kaydetti.

hizmetlerini halktan gelecek öneri, talep ve isteğe göre şekillendirdiklerini söyleyen altınsoy, şöyle konuştu; “cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın talimatı ile sahadayız. vatandaşımızın derdi bizim derdimiz, onların sorunu da bizim sorunumuzdur. İl binasında oturarak sorunları çözmüyoruz. sahaya inerek, sorunları yerinde görerek ve dinleyerek vatandaşımızın yanında oluyoruz. hemşerilerimizin taleplerini, beklentilerini mutlaka alacağız ve bunları çözmek için yoğun bir gayret göstereceğiz.”

pandemiden dolayı küresel sorunlarla tüm dünyanın karşı karşıya kaldığını hatırlatan başkan altınsoy, “oluşan bu sorunları çözebilecek kadrolar yine bizleriz. muhalefet partilerin ve liderlerinin memleketin sorun ve sıkıntılarını çözecek potansiyeli yok hem de böyle bir amacı yok. nasıl ki bugüne kadar bizim dışımızdaki sebeplerden dolayı oluşan tüm kriz dönemlerini selametle atlattıysak, bunu da allah”ın izni ile cumhurbaşkanımızın liderliğinde atlatacağız. var olan suni ekonomik rakamları da aşacağız. Üreterek, istihdama ağırlık vererek bu süreçleri geride bırakacağız. bu mücadele ve gayretler tüm ülke sathında devam ederken, bizler de ak parti aksaray teşkilatları olarak şehrimize hizmet etmeye, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. kıymetli hemşerilerimizle aramızdaki gönül bağlarımızı güçlendirmeye, gönül köprülerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz” diye konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası