banner
Gündem

Altyapı ve asfalt çalışmaları başladı

BAŞKAN DİNÇER; “YENİ İŞ SEZONUNDA ALTYAPI VE ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK” Aksaray Belediyesi kış ayı ve yağışlar sebebi ile bozulan, yıpranan yollarda çalışma başlattı. Vatandaşların sokak ve caddelerde daha..

Altyapı ve asfalt  çalışmaları başladı
banner

BAŞKAN DİNÇER; “YENİ İŞ SEZONUNDA ALTYAPI VE ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

Aksaray Belediyesi kış ayı ve yağışlar sebebi ile bozulan, yıpranan yollarda çalışma başlattı. Vatandaşların sokak ve caddelerde daha konforlu bir şekilde yolculuk etmesi için yolların ve kaldırımların bakım ve onarımı yapılıyor. Yapılan bakım onarım çalışmalarının yanı sıra acil ihtiyaç duyulan noktalarda da içme suyu şebeke hattı, kanalizasyon hattı, yağmur suyu şebeke hattı çalışmaları gibi altyapı çalışmaları da başlatıldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesinin bu yılda şehrin bozulan ve yıpranan tüm yollarında ve kaldırımlarında çalışma yapacağını duyurdu. Başkan Dinçer, yenilenen yollar sayesinde yağışlı geçen kış aylarında şehir genelindeki hiçbir yolda olumsuzluğun yaşanmadığını söyledi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası