banner
Gündem

‘Amacımız çalışmaların sayısını daha da arttırmak’

rektÖr Şahİn, merkez mÜdÜrlerİyle yili deĞerlendİrdİ aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, uygulama ve araştırma merkezlerinin hem bilimsel ve akademik çalışmaların nitelikli şekilde üretilmesi, hem de bu çalışmaların..

‘Amacımız çalışmaların sayısını daha da arttırmak’
banner

rektÖr Şahİn, merkez mÜdÜrlerİyle yili deĞerlendİrdİ
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, uygulama ve araştırma merkezlerinin hem bilimsel ve akademik çalışmaların nitelikli şekilde üretilmesi, hem de bu çalışmaların topluma ulaştırılması noktasında önem arz ettiğini söyledi.
rektör Şahin, uygulama ve araştırma merkezlerinin yöneticileriyle bir toplantı yaptı. çalışmalar hakkında bilgiler alan ve planlanan projeleri dinleyen Şahin, geniş bir çalışma alanına sahip merkezlerin üretimlerini önemsediklerini ifade etti. akademiye olduğu kadar şehre katkıyı da son derece değerli bulduklarını söyleyen asÜ rektörü, “uygulama ve araştırma merkezlerimiz eliyle yürütülen pek çok çalışmamız var. çevre araştırmaları, kültürel ve sanatsal faaliyetler, folklorik değerlerin yaşatılması… amacımız bu çalışmaların sayısını daha da arttırmak. belli aralıklarla yaptığımız bu gibi toplantılarla hangi aşamada olduğumuzu görüyoruz ve daha neler yapılabilir noktasında istişarelerde bulunuyoruz” şeklinde konuştu.
Şahin, çalışmalara katkı sunan herkese teşekkür etti ve toplantı, yıl boyunca yapılan ve 2018″de yapılması planlanan çalışmaların değerlendirilmesiyle tamamlandı.  
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası