banner
Gündem

‘Amacımız güç birliği, gönül birliği halinde olabilmek’

aksaray belediyesi yurt dışında yaşayan aksaraylı vatandaşların daha hızlı bilgilendirilmesi ve duyuruların tek bir noktadan yapılabilmesi adına “gurbetteki aksaraylılar” facebook sayfasını kurdu. aksaray belediyesi gurbetteki aksaraylılar ile ilgili her yıl..

‘Amacımız  güç birliği, gönül birliği halinde olabilmek’
banner

aksaray belediyesi yurt dışında yaşayan aksaraylı vatandaşların daha hızlı bilgilendirilmesi ve duyuruların tek bir noktadan yapılabilmesi adına “gurbetteki aksaraylılar” facebook sayfasını kurdu.
aksaray belediyesi gurbetteki aksaraylılar ile ilgili her yıl düzenli olarak gurbetçi festivali ve halk buluşmaları gerçekleştiriyordu. bu etkinliklerin daha kolay duyurulması ve memleket hasreti çeken gurbetçilerin özlemlerini bir nebze gidermek adına sosyal medya sayfası oluşturuldu.
aksaray”dan düzenli canlı yayınların, haberlerin ve fotoğrafların paylaşılacağı sosyal medya sayfası kullanıma açıldı. konuyla ilgili açıklama yapan aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer; “aksaray, yurt dışında en fazla vatandaşı olan illerinden birisi. bu vatandaşlarımıza hızlı ulaşabilmek adına böyle bir sosyal medya platformu kurduk. amacımız yurt dışında yaşayan aksaraylı hemşerilerimizle güç birliği, gönül birliği halinde olabilmek. İyi günlerinde, kötü günlerinde yanlarında olduğumuzu hissettirmek. bu sosyal medya sayfamızın kısa sürede çok sayıda hemşerimiz tarafından beğenileceğini ümit ediyorum” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası