banner
Spor

​Amatör de son durum

aksaray amatör küme 13. hafta maçları geçtiğimiz cumartesi veya pazar günü oynandı. aksaray amatör küme 13. hafta maçları geçtiğimiz cumartesi veya pazar günü oynandı. a grubunda oynanan maçların ardından sultanhanıspor..

​Amatör de son durum
banner

aksaray amatör küme 13. hafta maçları geçtiğimiz cumartesi veya pazar günü oynandı.
aksaray amatör küme 13. hafta maçları geçtiğimiz cumartesi veya pazar günü oynandı. a grubunda oynanan maçların ardından sultanhanıspor ve eşmekaya belediyespor puanlarını 32 yaptı ve playoff grubuna kalmayı garantileyen ilk iki takım oldu. bu grupta topakkayaspor 19 puanla 3. sırada yer alıyor. a grubunda oynanan maçlarda yeşilovaspor, topakkaya sporu 1-0 mağlup etti. bağlıkaya spor, ağaçören belediye spor deplasmanda, rakibini 5-3 mağlup etti. eşmekaya spor deplasmanda sarıyahşi belediyespor”u 2-1 mağlup ederken, sultanhanı spor sahasında kurtuluş bahçeli sporu 3-1 ile geçmeyi başardı.
amatör küme b grubundaki maçlar ise pazar günü oynadığı oynanan maçların ardından eğitim spor 27 puanla liderliğini devam ederken, karadenizspor ve akhisarspor 26″şar puanla 2. ve 3. sırada yer aldı. kılıçarslan gençlik spor ise 22 puanla 4. sırada bulunuyor. b grubunda eğitim spor rakibi acıpınar belediye spor ligden ihraç edildiği için hükmen 3-0 galip sayıldı. 2.sıradaki karadenizspor ise deplasmanda ortaköy skoru 3-1 mağlup ederken, akhisarspor, İl Özel İdarespor karşısında 7-2 galip gelen takım oldu. ligde 4. ve 5. sırada yer alan eskilgücüspor ve kılıçaslan spor müsabakasında ise gülen taraf kılıçarslan gençlik spor oldu ve rakibini 2-0 ile geçen taraf oldu.
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası