banner
Spor

‘Amatör kulüpler güzel başarılar elde ediyor’

aksaray beledİyesİnden amatÖr spor kulÜplerİne spor malzemesİ desteĞİ belediye başkanı dr. evren dinçer, kentteki 18 amatör spor kulüp temsilcilerinin katıldığı kahvaltı programında bir araya geldi.  başkan dinçer, amatör spor kulüplerine..

‘Amatör kulüpler güzel başarılar elde ediyor’
banner

aksaray beledİyesİnden amatÖr spor kulÜplerİne spor malzemesİ desteĞİ
belediye başkanı dr. evren dinçer, kentteki 18 amatör spor kulüp temsilcilerinin katıldığı kahvaltı programında bir araya geldi.  başkan dinçer, amatör spor kulüplerine lige yükselme ve malzeme desteği sağlanacağını belirtti. piramit kafe sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına belediye başkanı dr. evren dinçer, aksaray amatör spor kulüpleri federasyonu (askf) başkanı cavit kılıç, aksaray”daki amatör spor kulüplerinin başkanları katıldı.
dinçer, sporun sağlıklı yaşam üzerine etkilerinin olduğu gibi kültürel, sosyal, ekonomik, turizm gibi faktörlerle de bağlantısının olduğuna dikkat çekti. aksaray”daki amatör kulüplerin gelişim ve büyümelerini desteklediklerini ifade eden başkan dinçer, konuşmasında gençlerin gelişim ve ilgilerinin karşılıksız bırakılmadığını, kulüplere gerekli malzemenin temin edileceğini söyledi. dinçer, açıklamasının devamında “aksarayımızda sportif faaliyet çeşitliliği ve spora olan ilgide özelliklede gençler düzeyinde gün geçtikçe artıyor. biz de yerel yönetimler olarak spor ve sporcuyu her zaman destekliyoruz. gençlerimizin başarısını nasıl arttırırız bunun çabası içerisindeyiz. Şehrimizdeki amatör kulüpleri de güzel başarılar elde ediyor. aksaray belediyesporumuz, bunun yanında bölgesel amatör lig”indeki (bal) amatör spor kulüplerimiz, altyapıda yer alan mücadele eden gençlerimiz aksaray”ımızda ilerleyen yıllarda futbolda daha iyi noktalara geleceğinin göstergesi. biz gençlerimizin yanındayız ve onlara inanıyoruz. bizde bu noktada gereken desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası