banner
Spor

Amatör kümede devre sona erdi

aksaray 1″inci amatör kümede hafta sonu oynanan karşılaşmalarla birlikte ilk devre sona erdi. devreyi karadenizspor ile eskil belediyespor lider kapatan takımlar oldu. aksaray 1″inci amatör kümede a grubunda karadenizspor, b..

Amatör kümede devre sona erdi
banner

aksaray 1″inci amatör kümede hafta sonu oynanan karşılaşmalarla birlikte ilk devre sona erdi.
devreyi karadenizspor ile eskil belediyespor lider kapatan takımlar oldu.
aksaray 1″inci amatör kümede a grubunda karadenizspor, b grubunda ise eskil belediyespor liderliklerini sürdürürken, iki takımda ilk yarıyı mağlubiyet almadan tamamladı.
a grubunda karadenizspor rakip filelere 41 gol atarken, kalesinde ise sadece 2 gol gördü. b grubunda ise eskil belediyespor 30 atarken kalesinde ise 4 gol gördü. eskil belediyespor 21 puanla liderliğini sürdürürken, en yakın takipçisi kılıçaslanspor 18 puanla yakın takibini sürdürdü.
b grubunda son hafta maçında akhisarspor, bağlıkaya engelini 4-0″la rahat geçerken grupta en farklı skoru gözlükuyuspor İl Özel İdarespor”u 7-2 mağlup etti. lider eskil belediyespor ortaköy deplasmanında 1957 eyübelispor”u 3 golle 3-0 mağlup ederek devreyi namaglûp lider kapatmayı başardı.
a grubunda karadenizspor, ortaköyspor”u 4-0″la rahat geçerken en yakın takipçisi eğitimspor-gülağaçspor engelini 2-1″le geçerek liderin 3 puan gerisinde takibini sürdürdü. play-off mücadelesi veren arı gençlerbirliği ise kurtuluşspor karşısında iyi bir futbol sergilemesine rağmen 2-1 mağlup olarak rakibini 2 puan önünde devreyi ilk üç içerisinde tamamlamayı başardı.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası