banner
Spor

Amatör spor kulüplerine malzeme yardımı

amatör spor haftası etkinlikleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda aksaray”da bulunan amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı. dağılgan spor salonunda yapılan malzeme dağıtımı törenine İl Özel İdare meclis..

Amatör spor kulüplerine  malzeme yardımı
banner

amatör spor haftası etkinlikleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda aksaray”da bulunan amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.
dağılgan spor salonunda yapılan malzeme dağıtımı törenine İl Özel İdare meclis başkanı mehmet tüzün, İl genel sekreteri ramazan altındal, gençlik hizmetleri ve spor İl müdürü cüneyt alkan, aksaray askf başkanı cavit kılıç, şube müdürleri ve amatör spor kulüpleri temsilcileri katıldı.
törende konuşan aksaray askf başkanı cavit kılıç, aksaray”da 700 lisanslı sporcu bulunduğunu faal spor yaptıklarını belirterek, amatör takımlarımıza desteklerinden dolayı İl özel idare müdürlüğüne teşekkür ettiklerini ifade etti. yapılan konuşmaların ardından İl genel meclis başkanı mehmet tüzün ve İl müdürü cüneyt alkan tarafından takımlara malzeme dağıtımı yapıldı. ardından askf başkanı cavit kılıç amatör spora katkılarından dolayı mehmet tüzün, cüneyt alkan ve ramazan altındal”a teşekkür etti.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası