banner
Gündem

​Anlamlı çevre mesajı

5 haziran dünya çevre günü ve 5-11 haziran çevre koruma haftası münasebetiyle çevre ve Şehircilik İl müdürü hüsnü yıldız ve beraberindeki heyet aksaray belediye başkan vekili hıfsı peker”i ziyaret etti…

​Anlamlı çevre mesajı
banner

5 haziran dünya çevre günü ve 5-11 haziran çevre koruma haftası münasebetiyle çevre ve Şehircilik İl müdürü hüsnü yıldız ve beraberindeki heyet aksaray belediye başkan vekili hıfsı peker”i ziyaret etti.
ziyarette çevre ve Şehircilik İl müdürü hüsnü yıldız, çevrenin korunması, iyileştirilmesi ile çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik yürütülen faaliyetlerden bahsetti. çevre kirliliğini önleyici bir dizi tedbirlerinde yürütüldüğünü aktaran çevre ve Şehircilik İl müdürü hüsnü yıldız, kamu kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olduklarını ifade etti.
belediye başkan vekili hıfsı peker, toplumun her bireyinin çevreyi korumakla yükümlü olduğunu ayrıca çevrenin korunmasıyla ilgili her projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.
başkan vekili hıfsı peker, ziyaretten dolayı çevre Şehircilik İl müdürü hüsnü yıldız ve beraberindekilere teşekkür etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası