banner
Gündem

Annelerin ParkSite sinema keyfi

anneler, kÜltÜr parksİte klas sİnemalarinda vİzyona gİren ve  İletİŞİm sorunu yaŞayan çocuĞun ÖykÜsÜnÜ konu alan ‘hadİ be oĞlum” adli fİlmİ İzledİler   aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı”nın eşi hasibe..

Annelerin  ParkSite  sinema keyfi
banner

anneler, kÜltÜr parksİte klas sİnemalarinda vİzyona gİren ve  İletİŞİm sorunu yaŞayan çocuĞun ÖykÜsÜnÜ konu alan ‘hadİ be oĞlum” adli fİlmİ İzledİler
 
aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı”nın eşi hasibe yazgı, el sanatları ve aile içi iletişim, terapi gruplarına katılan kursiyerlere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlemeye devam ediyor.
hasibe yazgı, onkoloji hastaları,  engelli ve özel durumu olan çocukların anneleri ile şehit annelerinden oluşan kadınlara, manevi destek vermek amacıyla ücretsiz sinema ve moral etkinliği düzenledi.
kültür parksite klas sinema salonunda bir araya gelen kadınlar, İletişim sorunu olan bir çocuğun babası ile olan öyküsünü konu alan “hadi be oğlum” adlı film izlediler.
filme konu olan öykü şöyle; bir balıkçı olan ali, hayatını küçük oğlu efe”ye adamıştır. ali”nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu efe olsa da, efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bir çocuk değildir. oğluyla bağ kurmaya çalıştıkça daha da yalnız hisseden ali”nin en büyük isteği ise, oğlunun onu anladığını bilmektir. babasının, annesinin ve sevdiği kadının anılarının yükünü de içinde taşıyan acılı babanın oğluna duyduğu sevgi, ikisinin de hayatını şekillendiriyor…
‘hadi be oğlum” adlı filmi izledikten sonra duygu yoğunluğu yaşayan kadınlar, kendilerine bu imkânı sağlayan aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı”nın eşi hasibeyazgı”ya teşekkür ettiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası