banner
Esnaf

Asansör güvenliği önemi

aksaray”da asansör sektöründe faaliyet gösteren kubilay mercan, güvenli ve kaliteli bir asansör için gerekli olan standartlarla ilgili bilgiler verdi. aksaray”da asansör sektöründe faaliyet gösteren kubilay mercan, güvenli ve kaliteli bir..

Asansör güvenliği önemi
banner

aksaray”da asansör sektöründe faaliyet gösteren kubilay mercan, güvenli ve kaliteli bir asansör için gerekli olan standartlarla ilgili bilgiler verdi. aksaray”da asansör sektöründe faaliyet gösteren kubilay mercan, güvenli ve kaliteli bir asansör için gerekli olan standartlarla ilgili bilgiler verdi.
etkin asansör olarak kontrol panoları, revizyon setleri, otomatik kapı imalatı, paket asansör malzemeleri ve kendi üretimi olan malzemeler gibi asansörle ilgili akla gelecek her türlü ürün ve malzeme tedarikçisi olduklarını ifade eden mercan, “güvenilir ve kaliteli bir asansör için tse ve ce normlarına uygun olan firmalar tercih edilmelidir.”dedi.
yeŞİl etİkete sahİp asansÖrler gÜvenlİdİr
asansörlerde bulunan etiketler konusunda da önemli bilgiler veren mercan, “asansörlerde kırmızı, sarı, mavi ve yeşil etiket bulunmakta. asansörlerde bulunan etiketlerin anlamları ise şu şekilde: kırmızı renkli etiket tehlikelidir. asansörün 30 gün süre içinde tespit edilen uygunsuzlukların giderilmesi gerekir aksi halde kullanım dışı bırakılması amacıyla bağlı bulunduğunuz belediyeye bildirilir ve asansörünüz mühürlenerek kullanıma kapatılır.
sarı renkli etiket kusurludur. asansöre yönelik takip kontrolü, periyodik kontrol raporunun ilgili idareye, bina sorumlusuna ve asansör monte edene veya onun yetkili servisine iletildiği tarihten itibaren 60 gün sonra yapılır.
mavi renkli etiket ise hafif kusurludur. bu etiketli asansöre yönelik takip kontrolü, periyodik kontrol raporunun ilgili idareye, bina sorumlusuna ve asansör monte edene veya onun yetkili servisine iletildiği tarihten itibaren on iki ay sonra yapılır.
yeşil etiket ise güvenli asansördür. asansörlerinize uzman kontrol mühendisleri tarafından yapılan test ve denetimler sonrasında, can ve mal güvenliğiniz için hiçbir risk taşımayan uygun asansörlere iliştirilen etikettir."dedi.
 ‘aksaray”da kalİteyİ yÜkseltİyoruz”
aksaray”da yeşil etikete sahip asansörler için güvenilir firmaların tercih edilmesi gerektiğini vurgulayan ve bu konuda aksaray halkına en iyi hizmeti sunma amacında olduklarını ifade eden mercan; “aksaray “da asansör sektöründe her zaman kaliteli üretim yapmaya özen göstererek kalitemizi yükselmek istiyoruz. yenilikleri ve en son teknolojiyi takip ediyoruz. yaptığımız çalışmalarla kendimizi yeniliyoruz ve geliştiriyoruz. kabin üretiminde paslanmaz çelik kullanıyoruz. bunların yanında üretimi bize ait olmayan uygun fiyatlarda paket asansör satışlarımız var. bu pakette asansörlerin her şey dahil olmak üzere bakım ve servisi de bize ait olarak satışlarımızı yapıyoruz” foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası