banner
Gündem

Asfalt çalışmaları hız kesmiyor

aksaray”da 50 ayda 760 bİn ton sicak asfalt atildi aksaray belediyesi fen İşleri yaptığı çalışmalar ile il merkezinde bozuk ve asfaltsız yol bırakmayacak. dört yıl içerisinde toplamda yaklaşık 760 bin..

Asfalt çalışmaları hız kesmiyor
banner

aksaray”da 50 ayda 760 bİn ton sicak asfalt atildi

aksaray belediyesi fen İşleri yaptığı çalışmalar ile il merkezinde bozuk ve asfaltsız yol bırakmayacak. dört yıl içerisinde toplamda yaklaşık 760 bin ton sıcak asfalt çalışması yaparak rekora imza atan aksaray belediyesi fen İşleri müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde tacin mahallesi ve kalanlar mahallesi gibi mahallelerimizde ihtiyaç duyulan yollarımızda sıcak asfalt çalışmalarını büyük bir oranda tamamladı.
aksaray belediyesi fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, bugünlerde şehrin en yoğun caddelerinden olan gündoğdu caddesinde ve aksaray merkez anadolu lisesi yakınlarında kış mevsimi etkisi ile deformasyona  uğrayan yollarımızda sıcak asfalt çalışmaları yaparak şehrimizin pırıl pırıl bir görünüme sahip olması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar, aksaray belediyesi fen İşleri müdürlüğü”ne bağlı ekipler nezdinde aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı”ya teşekkür ettiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası