banner
Gündem

ASÜ öğrenci konseyi faaliyetlerine başladı

kültürpark gölbaşı kafede üniversiteyi yeni kazanmış öğrenciler ile bir araya gelen aksaray Üniversitesi  (asÜ) Öğrenci konseyi başkanı abdussamed tanrıkulu, uzun süren pandemi sürecinin ardından yeniden başlayan yüz yüze eğitimle, faaliyetlere..

ASÜ öğrenci konseyi faaliyetlerine başladı
banner
kültürpark gölbaşı kafede üniversiteyi yeni kazanmış öğrenciler ile bir araya gelen aksaray Üniversitesi  (asÜ) Öğrenci konseyi başkanı abdussamed tanrıkulu, uzun süren pandemi sürecinin ardından yeniden başlayan yüz yüze eğitimle, faaliyetlere başladıklarını söyledi.

konsey seçimlerinin pandemi nedeni ile dijital ortamda yapıldığını ifade eden tanrıkulu, konsey faaliyetlerini de dijital platformlar üzerinden yürüttüklerini bu sürede 43 programın hayata geçirildiğini aktardı.

uzun bir aranın ardından yüz yüze eğitimin başlaması neticesinde sahaya indiklerini aktaran tanrıkulu, yeni dönemde kültürel etkinliklere, protokol ziyaretlerine ağırlık verdiklerini ve görevleri süresince toplamda 160 programı hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirtti. konsey çalışmaları ile ilgili de bilgiler veren tanrıkulu; “Öğrenci konseyinin en temel amacı öğrencilerin sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşturmanın yanı sıra sosyokültürel yönden 21. yüzyıl gereksinimlerini karşılayacak bir öğrenci profili oluşturmalarına yardımcı olmaktır. bu kapsam da yeni eğitim-öğretim dönemi ile birlikte çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Üniversitemizi yeni kazanan öğrencilerimizin aksaray hakkında ilk izlenimlerini ve bizlerden ne bekledikleri hususunda düşüncelerini dinledik. bir yol haritası hazırladık. Öğrenci konseyi başkanlığı her daim öğrencinin yanında ve olmaya devam edecek” diye konuştu. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası