banner
Gündem

ASÜ, sosyal medyanın en popüler üniversiteleri arasında

aksaray Üniversitesi (asÜ), çeşitli sosyal medya platformlarındaki popülerlik, içerik ve etkileşimleri ile devlet üniversiteleri arasında üst basamaklarda yer alıyor.   yükseköğretim alanında dünyanın en saygın ve tarafsız değerlendirme kuruluşlarından olan..

ASÜ, sosyal medyanın en  popüler üniversiteleri arasında
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ), çeşitli sosyal medya platformlarındaki popülerlik, içerik ve etkileşimleri ile devlet üniversiteleri arasında üst basamaklarda yer alıyor.
 
yükseköğretim alanında dünyanın en saygın ve tarafsız değerlendirme kuruluşlarından olan unirank, 200 ülkeden yaklaşık 13 bin 600 yükseköğretim kurumunun sosyal medya etkileşimlerini değerlendiren bir rapor yayınlandı. rapora göre asÜ, -kendisinden çok daha kıdemli üniversiteler de dâhil olmak üzere- türkiye”deki devlet üniversiteleri arasında facebook etkileşiminde 30″uncu, twitter etkileşiminde 47″nci ve youtube etkileşiminde ise 16″ncı sırada yer alıyor. unirank, bu alanda en popüler olan üniversiteleri, lisans eğitimi vermek, eğitimleri yüz yüze modeliyle, yani geleneksel yöntemle sunmak ve akredite olmak gibi kriterlere göre belirliyor.
 
unirank, “sosyal medya-Üniversite sıralamaları”nı 2018 yılından buyana raporluyor. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası