banner
Gündem

ASÜ’de kariyer geliştirme faaliyetleri devam ediyor

aksaray Üniversitesi (asÜ) kariyer geliştirme uygulama ve araştırma merkezi ile İŞkur kampüs hizmetleri birimi işbirliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında iş arama becerileri, işgücü piyasası, özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri eğitimi düzenlendi. ..

ASÜ’de kariyer geliştirme  faaliyetleri devam ediyor
banner
aksaray Üniversitesi (asÜ) kariyer geliştirme uygulama ve araştırma merkezi ile İŞkur kampüs hizmetleri birimi işbirliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında iş arama becerileri, işgücü piyasası, özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri eğitimi düzenlendi. 
‘İş kulübü eğitimi” adı altında gerçekleştirilen programa katılan öğrencilere katılım sertifikası verildi. 
Öğrencilerin teoriden ziyade sahada uygulama birimlerini görerek kariyerlerine yön vermeleri noktasında da önemli bir adım attıklarını ifade eden merkez müdürü Öğretim görevlisi seyfullah gümüşok, eğitim sonunda teknik bir gezi tertip ettiklerini söyledi. 
yapılan faaliyetlerle ilgili genel bir değerlendirme yapan gümüşok, “mühendislik fakültesi elektronik bölümü öğrencilerimize yönelik verilen eğitimler çok verimli oldu. bu eğitimde özgeçmiş hazırlama ve mülakat tekniklerinin önemi bir kez daha anlaşıldı. Öğrencilerimizin derslerde öğrenmiş olduğu teorik bilgileri uygulama sahasında görmeleri için aemot electric motors fabrikasını gezdik” dedi. 
asÜ robotik topluluğu başkanı yunus emre koyuncu”da verilen eğitimlerin önemine değinerek; “gerçekleştirilen eğitim ve teknik gezi mühendislik fakültesi öğrencilerimiz için çok verimli bir süreç oldu” diye konuştu. 
eğitimlere ve teknik geziye katılan öğrenciler,  aksaray Üniversitesi rektörü prof. dr. yusuf Şahin”e, kariyer merkezi ve İŞkur yöneticilerine teşekkür etti. (haber bülteni)
banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası