banner
Gündem

​Aydoğdu; ‘Avukatlar Günü kutlu olsun’

  ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu 5 nisan avukatlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu 5 nisan avukatlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı…

​Aydoğdu; ‘Avukatlar  Günü kutlu olsun’
banner

 
ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu 5 nisan avukatlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu 5 nisan avukatlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
milletvekili aydoğdu; “adaletin tesis edilmesi hususunda önem arzeden noktalardan biri olan savunma, şüphesiz yargının temel unsurlarındandır.
İnsanların ihtiyaç duydukları savunma hakkının temsilcileri olan avukatlarımız, kanunlar ve hukuk kuralları çerçevesinde hakların korunması ve savunulmasından sorumlu olduklarının bilinci içerisinde oldukları ve bu mesuliyeti daima sürdürecekleri inancındayım.
 
“adalet yaşayan insan içindir” düsturunun şuuruyla mesleklerini icra eden, savunma ve hak arama görevini ifa etmek suretiyle adaletin tecelli etmesinde büyük sorumluluk sahibi olan, hukukun üstünlüğünün var olmasında çaba gösteren başta aksaray barosuna kayıtlı olmak üzere yurdun her köşesinde görev yapan tüm avukatlarımızın 5 nisan avukatlar günü”nü tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim.” (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası