banner
Gündem

Aydoğdu; ‘Demokrasi ve milli birlik gününün ikinci yıl dönümündeyiz’

‘15 temmuz hİç bİr gÜcÜn, mİlletİ ve İradesİnİ teslİm alamayacaĞini, hukuk diŞi yol ve yÖntemlerle İktİdar deĞİŞİklİĞİ yapamayacaĞini dosta ve dÜŞmana ÖĞretİldİĞİ gÜndÜr” 15 temmuz”un demokrasi ve milli birlik günü..

Aydoğdu; ‘Demokrasi ve milli birlik  gününün ikinci yıl dönümündeyiz’
banner

‘15 temmuz hİç bİr gÜcÜn, mİlletİ ve İradesİnİ teslİm alamayacaĞini, hukuk diŞi yol ve yÖntemlerle İktİdar deĞİŞİklİĞİ yapamayacaĞini dosta ve dÜŞmana ÖĞretİldİĞİ gÜndÜr”
15 temmuz”un demokrasi ve milli birlik günü olduğunu vurgulayan aksaray milletvekili cengiz aydoğdu;  “15 temmuz 2016 tarihinde fetullahçı terör Örgütü (fetÖ/pdy)tarafından gerçekleştirilen alçak darbe girişimine karşı aziz milletimiz, kadını, erkeği, yaşlısı, genciyle canını hiçe sayarak kendi iradesine ve özgürlüğüne yapılan bu haince saldırıya karşı dimdik ve kahramanca bir duruş sergileyerek, yeniden bir dirilişe imza atmıştır.hiç bir gücün, milleti ve iradesini teslim alamayacağını, hukuk dışı yol ve yöntemlerle iktidar değişikliği yapamayacağını dosta ve düşmana öğretildiği gündür. 15 temmuz demokrasi ve milli birlik gününün ikinci yıldönümünde, demokrasimiz, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası