banner
Gündem

Aydoğdu, ‘Her zaman umut penceremizi açık tutacağız’

Elbistan Koordinatör Valisi Hamza Aydoğdu; “İşyerleri açılmaya başladı. Depremzede vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” Elbistan merkezli depremin ardından kent normalleşmeye çalışıyor. Bina inceleme ve kontrolleri tamamlanan bölgelerde esnaflar işyerlerini açmaya başladı…

Aydoğdu, ‘Her zaman umut penceremizi açık tutacağız’
banner

Elbistan Koordinatör Valisi Hamza Aydoğdu; “İşyerleri açılmaya başladı. Depremzede vatandaşlarımızın her zaman yanındayız”

Elbistan merkezli depremin ardından kent normalleşmeye çalışıyor. Bina inceleme ve kontrolleri tamamlanan bölgelerde esnaflar işyerlerini açmaya başladı. Elbistan Koordinatör Valisi Hamza Aydoğdu kent merkezinde ve sanayi bölgesinde işyerlerini açan esnaflara ziyarette bulundu.

Esnaflarla görüşerek bir süre sohbet eden Vali Aydoğdu; kentte yürütülen çalışmalarda tüm imkânların seferber edildiğini belirterek vatandaşların depremin olumsuz psikolojik etkilerinden kurtulması noktasında işyerlerinin açılmaya başlamasının devam eden süreçte çok olumlu olduğunu söyledi. Esnaflara sorun ve ihtiyaçları ile ilgili her zaman yanlarında olduklarını ileten Aydoğdu; el birliği ile deprem yaralarının iyileştirilmesi için gayret göstermeye devam edeceklerini söyledi. Ziyaret ettiği tamirci ve ekmek fırınında çalışanlara hayırlı işler dileğinde bulunan Vali Aydoğdu; ‘Esnaflarımız hayatın normalleşmesi adına işyerlerini açmaya başladı. Biz her zaman umut penceremizi açık tutacağız. Birlikte bu zorlu süreci Allah’ın izniyle hep beraber aşacağız” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası