banner
Gündem

Aydoğdu; ‘Onları kazanmak hepimizin ortak amacıdır’

aksaray milletvekili cengiz aydoğdu; “engellilerimizin, yaşam becerilerini geliştirerek, kendi kendilerine yetebilmeleri, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda eğitim imkânlarından yararlanabilmeleri, kendilerine uygun çalışma kollarında istihdam edilebilmeleri ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak hepimizin ortak..

Aydoğdu; ‘Onları kazanmak  hepimizin ortak amacıdır’
banner

aksaray milletvekili cengiz aydoğdu; “engellilerimizin, yaşam becerilerini geliştirerek, kendi kendilerine yetebilmeleri, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda eğitim imkânlarından yararlanabilmeleri, kendilerine uygun çalışma kollarında istihdam edilebilmeleri ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur. her yıl 10-16 mayıs tarihleri arasında kutlanmakta olan engelliler haftası münasebetiyle bir meaj yayınlayan aksaray milletvekili cengiz aydoğdu; “engellilerimizin, yaşam becerilerini geliştirerek, kendi kendilerine yetebilmeleri, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda eğitim imkânlarından yararlanabilmeleri, kendilerine uygun çalışma kollarında istihdam edilebilmeleri ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur. tüm vatandaşlarımızın engellilerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını temenni ediyor, engelli vatandaşlarımıza aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası