banner
Gündem

Bakan Soylu; ‘Dinçer’in ve Aksaray’ın emrindeyim’

İç İşleri bakanı süleyman soylu 15 temmuz milli İrade meydanı”nda aksaray halkına hitap etti.  İç İşleri bakanı süleyman soylu 15 temmuz milli İrade meydanı”nda aksaray halkına hitap etti. aksaray mitinginde..

Bakan Soylu; ‘Dinçer’in  ve Aksaray’ın emrindeyim’
banner

İç İşleri bakanı süleyman soylu 15 temmuz milli İrade meydanı”nda aksaray halkına hitap etti. 
İç İşleri bakanı süleyman soylu 15 temmuz milli İrade meydanı”nda aksaray halkına hitap etti. aksaray mitinginde ak parti aksaray belediye başkan adayı evren dinçer ile birlikte halkı selamlayan bakan soylu; “evren bey aksaray”ın hamuruyla yoğrulmuş çok değerli bir kardeşimizdir. cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın sizlere emanetidir. ben yıllardır tanıyorum, düzgün ve çalışkan bir adamdır. Önümüzdeki 5 yıl destansı hizmetlerin altına imza atacaktır. kendisine kefiliz. 31 mart”ta çok büyük bir destek vererek belediye başkanı yapacağınıza yürekten inanıyorum. bende size bir söz veriyorum. süleyman soylu olarak, evladınız olarak, kardeşiniz olarak, recep tayyip erdoğan”ın yol arkadaşı olarak  evren dinçer”in ve aksaray”ın emrindeyim.”dedi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası