banner
Özel

BakeLove: Aşkla pişir

FARKLI LEZZETLERİYLE MÜŞTERİLERİNİN DAMAK TADINA HİTAP EDİYOR Aksaray’da yaşayan Gülizar Eroğlu Ala, 14 sene önce bir şeften aldığı eğitimle pastacılık serüvenine başladı. Evde yaptığı ürünler yakınları tarafından beğenilince, üretimini kâra..

BakeLove: Aşkla pişir
banner

FARKLI LEZZETLERİYLE MÜŞTERİLERİNİN DAMAK TADINA HİTAP EDİYOR

Aksaray’da yaşayan Gülizar Eroğlu Ala, 14 sene önce bir şeften aldığı eğitimle pastacılık serüvenine başladı. Evde yaptığı ürünler yakınları tarafından beğenilince, üretimini kâra dönüştürmek ve küçük yaşlardaki hayalini gerçekleştirmek için işletme açmaya karar verdi. Ürünlerinde katkısız malzemeler kullandığını kaydeden Ala, butik pastane işletmesinde ürettiği ürünleri müşterilerinin beğenisine sunuyor. Ala, ilk siparişlerini sosyal medya ve yakın çevresinden almaya başladı.

FARKLI TASARIMLAR  MERAK UYANDIRDI

Mutfakta vakit geçirmekten hoşlandığını söyleyen Ala, “Bu işi yapmak çocukluk hayalimdi.  Daha o yıllardayken pasta yapmaya başlamıştım. Kendimi bu alanda geliştirmek istiyordum. İnternet ortamı ve bloglardan gördüğüm farklı tasarımlar bende merak uyandırdı. Bu merakı kendimi geliştirmek için kullandım. Dünyanın birçok yerinde işletmeleri olan bir şeften eğitim aldım. Serüvenim bu şekilde başladı. Şu anda işletmemizde farklı lezzetleri deniyoruz. Mesela ferraro pastası Aksaray’da sadece bizim işletmemizde bulunan bir İtalyan lezzeti. Bunun yanı sıra şeftali merengli tart, karamelize soğanlı cevizli kuki, orman meyveli tartolet, frambuaz soslu Alman pastası, sufle tart gibi dünya mutfaklarından çeşitli lezzetlerimiz bulunuyor. Yeniliği takip ediyor ve buna göre yeni ürünler ortaya çıkıyoruz” dedi.

İŞİNİ AŞKLA YAP

BakeLove isminin patentini aldıklarından söz eden Ala, “İşletmemiz için çok fazla isim düşündüm. İşimi çok sevdiğim ve yapmaktan zevk aldığım için ‘İşini Aşkla Yap’ , ‘Aşkla Pişir’ anlamına gelen ‘BakeLove’ ismini koymaya karar verdim” ifadelerini kullandı.

İşletmesinde kadınlara iş imkânı sağladığından da bahseden Ala, “Burada 3 personelimle birlikte çalışıyoruz. Bana göre kadınlar üretmeli ve çalışmalı. Ben bunu azmederek başardım. Diğer kadınlarda başarabilir” diye konuştu. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası