banner
Gündem

​BAP 2018 YILI İÇİN 49 PROJEYE DESTEK VERDİ

‘son derece önemli  işlere imza atıyoruz”  ‘son derece önemli işlere imza atıyoruz” aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, bilimsel araştırma projeleri (bap) kapsamında kabul edilen 49 projeye 520..

​BAP 2018 YILI İÇİN 49 PROJEYE DESTEK VERDİ
banner

‘son derece önemli 
işlere imza atıyoruz” 
‘son derece önemli
işlere imza atıyoruz”
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, bilimsel araştırma projeleri (bap) kapsamında kabul edilen 49 projeye 520 bin lira destek verdiklerini belirtti.
2018 yılı bap İmza töreninde konuşan rektör Şahin, asÜ”nün kendi kulvarında son derece önemli işlere imza attığını ve iyi bir noktada bulunduğunu belirtti. 2006 yılından sonra kurulan üniversiteler arasında asÜ”nün anlamlı ve başarılı çalışmalar ürettiğini vurgulayan prof. Şahin, “bu başarılı çalışmalar akademisyenlerimizin kıymetli araştırma çalışmalarıyla olmaktadır. gerek hocalarımıza, gerekse bap komisyonunda görev alan ve sürecin işlemesine katkı sunan çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. bütçe imkânları çerçevesinde bilimsel çalışmalara destek verdiklerini, destek miktarlarını arttırmaya dair gayretlerinin olduğunu ifade eden Şahin, “2018 yılı için 80 arkadaşımız başvuruda bulundu ve 49 arkadaşımızın projesi kabul edildi. 35 araştırma projesi, 12 başlangıç projesi, 1 doktora ve 1 yüksek lisans projesine toplamda 520 bin lira destek vermiş oluyoruz. İmkânlarımız geliştikçe destekler de artacaktır. projeye veren arkadaşlara başarılar diliyor, hızlı şekilde çalışmalarını tamamlamalarını temenni ediyoruz” dedi. rektör yardımcısı prof. dr. hacı murat yılmaz da yaptığı konuşmasında sürece dair bilgiler aktardı.
tören, projesi kabul edilen akademisyenler ve rektör Şahin”in, ilgili protokol metnini imzalamasıyla sona erdi.  (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası