banner
Gündem

BAŞKAN DİNÇER, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

  ‘projelerimizi elbirliği ile şehrimize kazandıracağız”   aksaray belediye başkanı evren dinçer, belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla birlikte sanayi esnaflarını ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli bol kazançlar diledi. yeni..

BAŞKAN DİNÇER, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
banner

 
‘projelerimizi elbirliği ile
şehrimize kazandıracağız”
 
aksaray belediye başkanı evren dinçer, belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla birlikte sanayi esnaflarını ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli bol kazançlar diledi.
yeni dönemde belediye çalışmalarıyla projeler hakkında sanayi esnafına bilgi veren başkan dinçer, “vatandaşlarımızın takdiri ve teveccühü ile hem şehrimiz hem de tüm esnaflarımız için vizyon projelerimizi elbirliği ile şehrimize kazandıracağız. çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirerek, aksaray”ımızın çehresini de hep birlikte değiştireceğiz” ifadelerini kullandı. başkan dinçer, esnaf ziyaretleri kapsamında esnafının istek ve taleplerini dinledi.
esnaflar ise ziyaretlerinden dolayı belediye başkanı evren dinçer ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası