banner
Gündem

Başkan Dinçer, tüm çocukları 23 Nisan çocuk şenliğine davet etti

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Aksaray Belediyesinin organize ettiği büyük bir etkinlik programı ile Aksaray Bilim Merkezi’nde kutlanacak. Belediye..

Başkan Dinçer, tüm çocukları 23 Nisan çocuk şenliğine davet etti
banner

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Aksaray Belediyesinin organize ettiği büyük bir etkinlik programı ile Aksaray Bilim Merkezi’nde kutlanacak. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tüm çocukları düzenlenecek etkinliklere davet etti.

Aksaray Belediyesi çocuklar için bu yıl her bir saniyesi dolu dolu ve renkli etkinliklere sahne olacak muhteşem bir kutlama programı organize etti. Aksaray Belediyesi, geleceğin teminatı olan çocukların gönüllerince eğlenmesini sağlayacak.

Bando takımı, çocuk masalları, çocuk tiyatrosu, sahne gösterileri, yüz boyama, atölye etkinlikleri, yarışmalar, şişme oyun parkları gibi birbirinden farklı atölye etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çeşitli ikramlarında yapılacağı 23 Nisan Salı günü Aksaray Bilim Merkezinde gerçekleşecek etkinlikler 11. 00’da başlayacak 16.00’a kadar devam edecek. Düzenlenecek etkinlikler öncesi açıklamalarda bulunan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Mutlu çocukların yaşadığı bir şehir olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bugüne kadar şehrimizde daha önce yapılmamış Çocuk Festivaline imza attık. Çok yakında hizmete açacağımız Çocuk Eğlence Merkezimizi tamamlamak üzereyiz. Bugünü bayram olarak çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımıza verdiği değeri göstermiş ve milletimizin geleceğinin çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğini işaret etmiştir. Biz de bu düstur ile hareket ederek her zaman çocuklarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da Aksaray’da büyük bir coşku ile kutlayacağız. Çocuklarımız için birbirinden güzel etkinlikler hazırladık. Tüm çocuklarımızı düzenleyeceğimiz etkinliğimize davet ediyorum Geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz. Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası