banner
Gündem

Başkan Dinçer ‘ Yeni açılan işyerleri ülkemizdeki istikrarın göstergesidir’

aksaray belediye başkanı evren dinçer, aksaray”da yeni açılan işyerlerinin açılış törenlerine katıldı. başkan dinçer ilk olarak aksaray halı mobilya işyerinin açılışına katıldı. mağazanın açılış kurdelesini işyeri sahibi ve protokol üyeleriyle..

Başkan Dinçer ‘ Yeni açılan işyerleri  ülkemizdeki istikrarın göstergesidir’
banner

aksaray belediye başkanı evren dinçer, aksaray”da yeni açılan işyerlerinin açılış törenlerine katıldı. başkan dinçer ilk olarak aksaray halı mobilya işyerinin açılışına katıldı. mağazanın açılış kurdelesini işyeri sahibi ve protokol üyeleriyle birlikte kesen başkan dinçer, halıcılık sektöründe hizmet verecek olan mağazanın hem sahibine ham de aksaray”a hayırlı uğurlu olmasını diledi.
 
başkan dinçer daha sonra vali ali mantı, milletvekili cengiz aydoğdu, İl protokol üyeleri,  stk başkanları, daire müdürleri ile çok sayıda iş adamı ile birlikte adana yolu üzerinde faaliyet gösteren ekrem ve hasan dağ”ın sahibi olduğu dağ akaryakıt ve otomotiv satış işyerinin açılış törenine katıldı.
 
protokol konuşmaları kapsamında kısa bir konuşma yapan başkan dinçer, yeni açılan her iş yerinin ülke ve şehir ekonomisine istihdam ve çok önemli katkı sağladığını belirterek, bunda ülkemizdeki genel istikrarın önemli rol oynadığının altını çizdi. başkan dinçer, yeni açılan işyerlerinin hem sahiplerine hem de aksaray”a hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, bol kazançlar diledi.
 
yapılan konuşmaların ardından dağ grup yönetim kurulu başkanı erdem dağ ve hasan dağ  günün anısına vali mantı, milletvekili aydoğdu ve  belediye başkanı dinçer”e taşpınar halısı hediye etti.
İl müftüsü cemalettin bal”ın okuduğu dua ile protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesilerek dağ akaryakıt ve ed motors hizmete açıldı.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası