banner
Spor

​ Basketbol bölge turnavası Aksaray’da Yapıldı

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı münasebetiyle aksaray”da bu yıl ilk kez 23 nisan basketbol bölge turnuvası düzenlendi. düzenlenen turnuvaya kayseri, kırşehir , ankara ve aksaray takımları katıldı.  23..

​  Basketbol bölge turnavası Aksaray’da Yapıldı
banner

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı münasebetiyle aksaray”da bu yıl ilk kez 23 nisan basketbol bölge turnuvası düzenlendi. düzenlenen turnuvaya kayseri, kırşehir , ankara ve aksaray takımları katıldı. 
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı münasebetiyle aksaray”da bu yıl ilk kez 23 nisan basketbol bölge turnuvası düzenlendi. düzenlenen turnuvaya kayseri, kırşehir , ankara ve aksaray takımları katıldı.  turnuvada İlimizi anadolu sağlık spor kulübü, göktürk spor kulübü ve metropol koleji spor kulübü temsil etti. organizasyonumuz ilk gününde küçük dev adamlar sinema etkinliği yaparak stres attılar. İkinci güne müsabakalar ile devam edilirken, aksaray”ın turizm kasabası olan ihlara vadisi gezisi ile sporcularımız tarihi yerleri görme fırsatı buldular. Üçüncü günde ise final müsabakaları yapıldı ve ardından ödül töreni ile turnuva sona erdi.(haber merkezi )

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası