banner
Esnaf

Bayram bereketiyle geliyor

İkİncİ el oto pazarlarinda bayram havasi aksaraylılar ikinci el otomobilden vazgeçemiyor. sıfır araçlardaki pahalılık nedeniyle ikinci el kullanımı her geçen gün daha çok rağbet görüyor. Özellikle bayrama sayılı günlerin kalması..

Bayram bereketiyle geliyor
banner

İkİncİ el oto pazarlarinda bayram havasi aksaraylılar ikinci el otomobilden vazgeçemiyor. sıfır araçlardaki pahalılık nedeniyle ikinci el kullanımı her geçen gün daha çok rağbet görüyor.
Özellikle bayrama sayılı günlerin kalması ile aksaray”da ikinci el otomobil pazarında hareketlilik arttı. otomobil pazarının ve galerilerin bayrama sayılı günler ciddi oranda hareketlenmeye başladığını belirten galericiler sitesi esnaflarından İlhan turgut,"yaklaşan bayram nedeni araç almak isteyen vatandaşlar ikinci el satışlarını arttırdı. pazarda ikinci el satışlarında gözle görülür artış gözlenirken, bu durum otomobil alım satım yapanların yüzünü güldürdü. pazara araç satmaya gelen vatandaşlar, ellerindeki otomobilleri satarak pazardan mutlu şekilde ayrıldı.”dedi.
İkinci el pazarında fiyatların yüksek seyretmesine rağmen vatandaşlar ikinci el otomobillere büyük ilgi gösterdi. bu hafta satışların geçtiğimiz haftalara göre daha iyi olduğunu söyleyen turgut, "bu hafta satışlardan çok memnunuz. araçlarımızı satıyoruz. 2018 model sıfır otomobillerin fiyatlarının yükselmesi, 2017 model sıfır otomobillerin hemen hemen tükenmesi sebebiyle ikinci el hareketlendi. pazarda en çok 20 bin lirayla 40 bin lira arasındaki otomobiller satılıyor. satışların artmasının en büyük sebeplerinden biri bayramın ve yaz tatili. havalar ısınıyor vatandaşlar tatile gidecek. herkes kendi aracıyla tatile çıkmak istiyor. o bakımdan ikinci el otomobil satışları arttı" dedi.foto-haber :ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası