banner
Gündem

Bayram öncesi kabristan temizliği

Aksaray Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir şekilde kabir ziyareti yapmaları için kabristanlıklarda temizlik çalışmaları başlattı. Yıl boyunca Ervah ve Bedir Muhtar Kabristanlıklarında çevre..

Bayram öncesi kabristan temizliği
banner

Aksaray Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir şekilde kabir ziyareti yapmaları için kabristanlıklarda temizlik çalışmaları başlattı.

Yıl boyunca Ervah ve Bedir Muhtar Kabristanlıklarında çevre ve peyzaj düzenlemesi, fidan dikimi, mezarlık alanlarında genişletme çalışması yapan Aksaray Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde kabristanlıklarda kapsamlı çalışma başlattı. Mezarlıklar Müdürlüğü, vatandaşların bayramda kabir ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmesi için kabristanlıklarda bir dizi tedbirler aldı.

Temizlik ekipleri, mezarlık içindeki ara yollarda süpürge araçları ve zemin temizliği ile yıkama çalışmalarını gerçekleştirirken ot temizliği, ağaç budama, yürüyüş yollarının onarımı ve bakım çalışması hız kazandı. Zabıta Müdürlüğü, yaklaşan bayram öncesinde yoğunlaşacak kabir ziyaretlerini göz önünde bulundurarak kabristanlıklarda gerekli tedbirleri aldı.(Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası