banner
Köşe yazıları

Bayram şekerine talep bu Ramazan erken başladı

‘SON YILLARIN EN HAREKETLİ RAMAZAN AYINI GEÇİRİYORUZ’ Aksaray’da Ramazan Bayramı için ikramlık şekerler tezgahlardaki yerini aldı. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte rengarenk görüntülere sahip şeker ve çikolatalar yoğun ilgi görüyor. Son yılların..

Bayram şekerine talep bu Ramazan erken başladı
banner

‘SON YILLARIN EN HAREKETLİ RAMAZAN AYINI GEÇİRİYORUZ’

Aksaray’da Ramazan Bayramı için ikramlık şekerler tezgahlardaki yerini aldı. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte rengarenk görüntülere sahip şeker ve çikolatalar yoğun ilgi görüyor.

Son yılların en hareketli Ramazan ayını geçirdiğini belirten esnaf Turgut Us, şeker fiyatlarının 60 lira ile 240 lira aralığında olduğunu söyledi.

Şuanda yoğun bir talep olduğunu ve hareketliliğin son 3 gün daha da artacağını vurgulayan Us; “Bu yıl müşterilerimizden şekere yoğun bir talep olunca bizde bayrama 15 gün kala şeker, lokum ve çikolatalarımızı getirdik. Tezgâhımızda 150 çeşit şekerimiz var. Eski ve yeni tüm markaların bütün çeşitlerini bulabilirsiniz. Rengarenk şekerlerin fiyatı ise 60 liradan başlayıp 240 liraya kadar çıkıyor. Fiyatların geçen yıla oranla ciddi şekilde artmasına rağmen satışlarımız çok güzel. Bayram şekerlerine talep bu yıl çok erken başladı. Eski bayramları işletme olarak tekrar yaşıyoruz. Bu bayram hareketliliğinden diğer esnaflarımızın da nasibini almasını isteriz. Şeker almaya aileler genelde çocukları ile geliyor. Hem misafirler için hem de çocuklar için şeker, lokum ve çikolata alıp gidiyorlar. İşletme olarak sadece bayramlarda değil yılın 12 ayı şeker satışımız sürüyor. Bizim bir tavsiyemiz var bu arada. Vatandaşlarımızın aman şeker alırken dikkat etsin. Son kullanma tarihine mutlaka baksın”diye konuştu. Foto-Haber: Ali FURAT

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası