banner
Gündem

‘Bayramlar kardeşçe kucaklaşılan günlerdir’

İyi parti aksaray milletvekili ayhan erel kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İyi parti aksaray milletvekili ayhan erel kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. erel; “toplumsal, sosyal, kültürel ve dini..

‘Bayramlar kardeşçe  kucaklaşılan günlerdir’
banner

İyi parti aksaray milletvekili ayhan erel kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İyi parti aksaray milletvekili ayhan erel kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
erel; “toplumsal, sosyal, kültürel ve dini yaşantımızın vazgeçilmez unsurlarından olan ve halkımızı birbirine yakınlaştıran, sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren bir kurban bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. 
bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.
bu bağlamda;  kurban bayramını anlamına uygun olarak birlik-beraberlik içinde, kardeşçe, dostça geçirmenizi diliyor, kurban bayramının yüce türk milletine, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. kurban bayramımız mübarek olsun.” dedi.
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası