banner
Gündem

Belediye ekipleri sahada

tüm yurtta etkili olan kar yağışı hafta sonu da aksaray”da yoğun şekilde etkisini göstermeye başladı. aksaray belediyesi, kar yağışının ardından herhangi bir olumsuzluğa geçit vermemek için vakit kaybetmeden tuzlama ve..

Belediye ekipleri sahada
banner

tüm yurtta etkili olan kar yağışı hafta sonu da aksaray”da yoğun şekilde etkisini göstermeye başladı. aksaray belediyesi, kar yağışının ardından herhangi bir olumsuzluğa geçit vermemek için vakit kaybetmeden tuzlama ve kar küreme çalışmaları başlattı. yolların kapalı olması nedeniyle terminalde bekleyen yolculara kumanya dağıtan belediye ekipleri, hastaneye ulaşmak isteyen vatandaşların da imdadına yetişti.
aksaray belediyesi olarak ilk önceliklerinin ana arter ve hastaneye ulaşımın sağlandığı yollar olduğunu belirten belediye başkanı dr. evren dinçer, “belediyemiz yoğun kar yağışına karşı tedbirleri almıştı. Şuan için çalışmalarımız son hızla devam ediyor. vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için sahada 500 personel görevlendirdik. belediyemize ait 16 kazıcı yükleyici kepçe, 6 greyder, 3 kar bıçaklı kamyon, 5 tuzlama aracı, 17 kamyon, 13 kamyonet, kar temizleme mücadelesine destek veren diğer araçlarımızla yaklaşık 85 araç görevlendirildi. Şehrimizin birçok noktasında eş zamanlı olarak kar küreme ve tuzlama çalışması yapılıyor ” dedi.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası