banner
Gündem

‘Belediyemize ait otobüsler misafirlerimizin hizmetindedir’

AKSARAY BELEDİYESİNDEN DEPREMZEDELERE ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI Kahramanmaraş ve Hatay’da meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Aksaray’a gelen depremzedelerin ulaşımı için, Aksaray Belediyesi, önemli bir hizmeti devreye aldı. Aksaray’a..

‘Belediyemize ait otobüsler misafirlerimizin hizmetindedir’
banner

AKSARAY BELEDİYESİNDEN DEPREMZEDELERE ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI

Kahramanmaraş ve Hatay’da meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Aksaray’a gelen depremzedelerin ulaşımı için, Aksaray Belediyesi, önemli bir hizmeti devreye aldı. Aksaray’a gelen ve AFAD’a kayıtlı olan 13 bin 281depremzede vatandaş Belediyeye ait toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanacak. Aksaray’a gelen depremzede misafirler için yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Belediye ekiplerinin bölgede ve Aksaray’da çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Başkan Dinçer, deprem bölgesinde görevli İmar Müdürlüğü ekiplerinin hasar tespit çalışması yaptığını, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ekiplerinin bölgede çorba ve yemek ihtiyacını karşıladığını ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çöp toplama ve dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdiğini belirtti. Aksaray’a gelen misafirlerin daha birçok ihtiyacının Belediye ekipleri tarafından karşılandığını dile getiren Başkan Dinçer, yaraların sarılması için başlattıkları seferberliğin devam edeceğini ifade etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası