banner
Gündem

Belediye’nin iftar sofrası Bu kez Hürriyete kuruldu

aksaray belediyesi”nin geleneksel olarak düzenlediği mahalle İftarları programı devam ediyor. hürriyet mahallesinde gerçekleşen iftara yaklaşık 1000 kişi katıldı. aksaray belediyesi”nin geleneksel olarak düzenlediği mahalle İftarları programı devam ediyor. hürriyet mahallesinde..

Belediye’nin iftar sofrası   Bu kez Hürriyete kuruldu
banner

aksaray belediyesi”nin geleneksel olarak düzenlediği mahalle İftarları programı devam ediyor. hürriyet mahallesinde gerçekleşen iftara yaklaşık 1000 kişi katıldı. aksaray belediyesi”nin geleneksel olarak düzenlediği mahalle İftarları programı devam ediyor. hürriyet mahallesinde gerçekleşen iftara yaklaşık 1000 kişi katıldı.
hürriyet mahallesini muhtarlığı önünde düzenlenen iftar sofrasına belediye başkanvekili süleyman canbulut, ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk, ak parti gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç,  belediye başkan yardımcıları, belediye meclis Üyeleri, hürriyet mahallesi muhtarı yavuz yılmaz ve yaklaşık 1000 kişi katıldı.
başkanvekili süleyman canbulut, İl başkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk ve belediye meclis üyeleri geleneksel mahalle iftarına katılan hürriyet mahallesi sakinlerini tek tek ziyaret ederek hasbihal ettiler.
İftar saatinden önce konuşma yapan başkanvekili canbulut, ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, “tuttuğumuz oruçlar ve yaptığımız ibadetler allah katında da inşallah kabul olur. İnşallah güzel bir şekilde ramazanımızı tamamlarız” diyerek mahalle iftarına katılan hürriyet mahallesi sakinlerine teşekkür etti.
başkanvekilinin ardından konuşan İl başkanı hüseyin altınsoy, birlik ve beraberliğin öneminden bahsederek ramazan ayının paylaşma, birlik beraberlik ayı olduğunu söyledi. mahalle sakinlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.
yemek sonrası dualar edildi. vatandaşlar, belediyenin beyaz masa birimine müracaat ederek isteklerini dile getirdiler. yetkililer, vatandaşların isteklerinin incelenerek, değerlendirileceğini ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını söyledi.
hürriyet mahallesi sakinleri geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarları için belediye başkanı haluk Şahin yazgı” ya teşekkür etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası