banner
Spor

Belediyespor 3 puanı 3 gol ile aldı

tff 3″üncü lig 2″inci grup”ta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor, ligin 7″inci haftasında bıtexen düzcespor”u 3-0 mağlup etti. müsabakayı aksaray valisi hamza aydoğdu, belediye başkanı evren dinçer, kulüp başkanı..

Belediyespor 3 puanı 3 gol ile aldı
banner

tff 3″üncü lig 2″inci grup”ta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor, ligin 7″inci haftasında bıtexen düzcespor”u 3-0 mağlup etti.
müsabakayı aksaray valisi hamza aydoğdu, belediye başkanı evren dinçer, kulüp başkanı hamit Özkök ile siyah beyazlı taraftarlar izledi. dağılgan stadı”nda oynanan karşılaşmayı murat ercan yıldırım yönetti.
temsilcimiz aksaray belediyespor sahaya, serkan demirol, ahmet tuna akıl, gürcan gözüm, furkan temir, hasan gündoğdu, semih İntepe, serkan yıldız, mervan yusuf yiğit, necmi çoban, nurullah serbest ve fatih çolak 11″i ile çıktı.
maça 68 aksaray belediyespor etkili ve baskın bir şekilde başladı. 5″inci dakikada sağ kanattan ceza sahası içene mervan yusuf yiğit ‘in ortasına, nurullah serbest vurdu top bıtexen düzcesporun kalecisi ersin aydın ‘da kaldı. baskılı oyununu sürdüren siyah beyazlı ekip 9″uncu dakikada mervan yusuf yiğit”in ceza sahası içerisine ortasında topla buluşan hasan gündoğdu”nun düzgün vuruşu top filelerle buluştu. siyah beyazlı ekip durumu 1-0 yaptı. 31″inci dakikada semih İntepe”in kaptırdığı topla kaleci ile karşı karşıya kalan düzcespor forveti murat gürbüz erol”un vuruşunda meşin yuvarlak direkte patladı. İlk yarının son pozisyonunda konuk ekipten nevzat bilen ceza sahası içerisinde karambolden yararlanamadı. İlk devre takımız 1-0 önde tamamladı.
mücadelenin ikinci yarısına da hızlı başlayan siyah beyazlı ekip sağ ve sol kanattan etkili ataklar geliştirdi. 64″üncü dakikada gürcan gözüm “ün asistinde ceza sahası içinde necmi çoban”ın klas vuruşuyla top ağlarla buluştu, skoru 2-0 getirdi.  golün santrasını yapan konuk ekibin topu kaptırmasının ardından 66″inci dakikada mervan yusuf yiğit”in ortasına furkan yiğit ‘in güzel şutu filelerle buluştu durum 3-0 oldu. bu dakikalardan sonra her iki takımın mücadelesinde gol sesi çıkmayınca maç 3-0 skorla sonuçlandı. siyah beyazlı ekip 10 puanla 8″inci sıraya yerleşti.
3 puani aksaray halkina armaĞan edİyoruz
bıtexen düzcespor maçı sonrası açıklamalarda bulunan teknik patron mustafa ceviz, ”maçın başından sonuna kadar oyuncularım, mükemmel mücadele etti. takım olarak deplasmanda iyi oynarken kaybediyorduk. bu maçın önemini camiamız, yönetimimiz ve oyuncularımızla çok iyi idrak ettik. 2 gün içinde çok güzel hazırlandık. müsabakadan da 3-0 gibi net bir skorla düzcespor gibi kaliteli bir takımı yendik. yeni gençlerden kurulu ve tecrübeli oyuncularımızla iyi bir maç çıkardık.3 puanı tüm aksaray halkına armağan ediyoruz. ”diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası